top of page

Eindejaarsreflecties: Wat 2023 mij heeft gebracht 🌟

Het afgelopen jaar was een rollercoaster met flinke uitdagingen, maar gelukkig begon en eindigde het met positieve noten. Laten we eens stilstaan bij de hoogtepunten.

Vanaf oktober heb ik mijn intrek genomen in een prachtig kantoor bij Studio Zeldenrust. Hier deel ik niet alleen de ruimte met Anne van Boxtel van Equine Saddlefitting Specialists, maar ook met inspirerende collega-ondernemers met elk hun eigen bedrijf. De dynamiek van deze plek voelde al snel als thuis. Het werken buiten huis heeft als voordeel dat wanneer ik mijn laptop aan het eind van de dag sluit, het werk ook echt stopt omdat het niet meer thuis is. Bovendien is het heerlijk om met collega-ondernemers te sparren; verschillende meningen bieden inzichten waar je zelf misschien niet aan zou denken.


Naast deze positieve ontwikkeling kwamen er ook nieuwe opdrachtgevers op mijn pad en zijn de banden met bestaande opdrachtgevers versterkt. Ik hoop dan ook nog lang met deze mensen samen te kunnen werken om met elkaar te blijven ontwikkelen en te groeien. Dank aan Dana van DS zadelservice, Annelieke van Zadelmakerij ten Pas, Anne van Equine Saddelfitting Specialist, Akash van Akash Saddlery en Thijs van Rijkshoefsmederij Hoefs voor hun begrip en geduld tijdens mijn afwezigheid.


Op persoonlijk vlak hebben we prachtige dagen beleefd in Mallorca en Duitsland, en een onvergetelijke vakantie op het adembenemende Bali.

Helaas liet mijn gezondheid me dit jaar in de steek, maar gelukkig hebben we op tijd kunnen ingrijpen, waardoor ik met een gerust hart 2024 tegemoet ga.Wat 2024 voor ons in petto heeft, is nog onbekend. Wat ik wel heb geleerd van 2023 is dat gezondheid van onschatbare waarde is. Het is belangrijk om te relativeren en met een positieve instelling kom je ver. Daarom wens ik iedereen een geweldig, actief, maar bovenal gezond 2024 toe! 🌈💪 #NieuwJaar #GezondheidEerst #PositieveVibes
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page