top of page

WILHELMIEN

J O U W  V I R T U E E L  A S S I S T E N T

wilhelmien.jpg

Ben jij zelfstandig ondernemer? Heb je een gebrek aan vrije tijd, energie en kom je te weinig toe aan je core-business door een overvolle agenda?

 

Een virtueel assistent kan je hierbij ondersteunen zonder dienstverband en op de momenten waarop jij het nodig hebt. 

GRATIS
ADVIES GESPREK

KLIK HIER! >

Ik ben Wilhelmien, jouw virtueel assistent!

Vereniging-VSP-Lid-Horizontaal-256x137px

In bezit van keurmerk beroepsvereniging

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen! 

Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Van facturering tot incassobeheer, het verwerken van klantgegevens tot e-mailbeheer en alles daar tussenin. 

Customer Support

Het onderhouden van klantcontact is tijdrovend. Door mijn jarenlange ervaring binnen customersupport weet ik op een goede, klantvriendelijke en efficiënte manier het klantcontact te optimaliseren.

Agendabeheer

Indien gewenst neem ik als jouw Virtueel Assistent het volledige agendabeheer uit handen. Je vrije tijd blijft gewaarborgd en in overleg met jou plan ik afspraken zo efficiënt mogelijk in. Zo hoef jij je alleen nog bezig te houden met je werk.

Telefonische opvang

Altijd onderweg maar wil je toch goed bereikbaar zijn? Als jij even niet bereikbaar bent, dan ben ik er om het op te vangen. Ik beantwoord het telefoontje, maak indien van toepassing een afspraak of een terugbelnotitie. 

Event management

Door mijn planmatige aanpak en ervaring in het organiseren van (kleinschalige) evenementen kan ik je perfect ondersteunen bij het organiseren van die projecten en evenementen waar je anders niet aan toe komt. 

Personal Assistant

Hotelreserveringen, inschrijven voor bijscholingen, klanten verzetten bij ziekte, etc. Wilhelmien functioneert als jouw persoonlijke assistent op afstand.

Recensies

Vertrouwd door professionals en bedrijven door het hele land

"Correct en Meedenkend"

"Wilhelmien denkt super mee waardoor zaken nu nog efficiënter gedaan worden. Ze zorgt dat ik me volledig op mijn werk kan focussen."

Irma

Olde Hietmoat

"Reddende engel!"

"Wilhelmien is mijn reddende engel! Ze is flexibel, punctueel en toegewijd. Ik durf mijn administratie en planning blind aan haar toe te vertrouwen! "

Anne

Het Zadelkompas

"Wilhelmien neemt bij mij veel werk en druk weg, waardoor ik me volledig kan focussen op mijn werk. Een aanrader!"

Jolanda

Zin-tuig

"Steun en toeverlaat"

bottom of page