top of page
11.jpg

Administratieve duizendpoot met meer dan 10 jaar ervaring.

Ik ben Wilhelmien, getrouwd, moeder van een dochter en ik heb een passie voor paarden. Vroeger was ik niet onverdienstelijk amazone maar het zadel heb ik jaren geleden al aan de wilgen gehangen. Ik ben wel betrokken gebleven bij de paardensport, met name als jury.

Mijn werkervaring ligt aanvankelijk bij een Business to Business contactcenter. Hier heb ik een aantal jaren telefonische opvang en onder andere planning voor diverse grote en kleine bedrijven gedaan op zowel de inbound als outbound afdeling. Het leuke van dit werk was de diversiteit van de klanten. Dit varieerde van advocaat- en notariskantoren tot horecabedrijven en supermarktketens. Uiteindelijk heb ik na een werkpauze van een jaar de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen als Virtueel Assistent. 

Lees hier wat een Virtueel Assistent doet

Of eigenlijk: ik ben er vanzelf ingerold. Mijn dochter is zelfstandig ondernemer in de Hippische sector, en houd zich liever bezig met haar core-business. Daarom ben ik haar gaan ondersteunen waar ik kon. Ik kreeg daar zoveel energie van dat ik al snel besloot om me in te schrijven bij de KvK en de start van mijn eigen bedrijf als Virtueel Assistent was een feit. Een keuze die ik veel eerder had moeten maken en waar ik absoluut geen spijt van heb.

Ik vind het een enorme uitdaging om een bedrijf op weg te helpen en te ondersteunen waar mogelijk. Samen kijken we hoe we je bedrijf zo gestroomlijnd en efficiënt mogelijk kunnen laten functioneren en verdelen we de druk over meerdere personen. Dit alles terwijl ik toch zelfstandig werk.

Dat professionaliteit bij mij hoog in het vaandel staat mag dus voor zichzelf spreken. Vandaar dat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Virtueel Assistenten (VSP). Éen van de doelstellingen van de onafhankelijke beroepsvereniging voor virtueel assistenten is om de kwaliteit van de dienstverlening binnen de beroepsgroep te waarborgen voor jou als klant. Wil je meer weten over dit keurmerk? Lees dan gerust verder op www.verenigingvsp.nl

Ik ben benieuwd wat ik voor jou als Virtueel Assistent kan betekenen! 

5.jpg

Reddende engel

WIlhelmien is mijn redder in nood. Dankzij haar kan ik mij nu gewoon bezig houden met mijn werk. Ik hoef niet meer om te kijken naar de planning en administratie, dit scheelt mij enorm veel tijd. Inhoudelijke vragen stuurt ze naar mij door en de rest filtert ze er zelf uit. Zo hou ik tijd over om áán mijn bedrijf in plaats van in mijn bedrijf te werken. Ze is super efficiënt, klantvriendelijk en punctueel en schept daardoor orde in mijn chaos! Ik kan iedereen een Virtueel Assistent als Wilhelmien aanraden!

Anne van Boxtel 

Het Zadelkompas

Laten we samenwerken! 

bottom of page