top of page

Snelstart cursus

6.jpg

Kick-start cursus

Ben jij in de afgelopen 2-3 jaar of zelfs zeer recentelijk je bedrijf gestart als zelfstandig (hippisch) ondernemer? En ben je mogelijk nog zoekende in hoe je de komende jaren je bedrijf op een goede manier laat groeien en gaat inrichten? Naar wat komt er allemaal bij kijken om je bedrijf op een efficiënte manier op te bouwen? En wanneer en hoe je dit aanpakt? Dit zijn volkomen normale vragen, wat vrijwel elke ondernemer zich afvraagt.

Je wilt liever ook geen onnodige fouten maken, maar geloof me: die ga je toch wel maken. Dat voorkom je niet. Je kunt ze alleen wel beperken, door bijvoorbeeld deze Kick-start cursus te volgen en de meest gemaakte fouten te voorkomen. Ik ga je in slechts 8 weken één op één begeleiden en leren hoe je op verschillende onderdelen je bedrijf zo in kunt richten, dat je het op een efficiënte manier aanpakt, veelgemaakte fouten voorkomt én hoe je dit doet op een manier die bij joú past. 

Naast bijvoorbeeld het willen voorkomen van fouten ligt misschien je energie ook niet bij de administratieve en/of communicatieve kant van je bedrijf. Je wilt echter wel graag begrijpen en weten wat er moet gebeuren, maar je hebt de tijd en/of energie er niet voor om dit zelf uit te zoeken. En daar kan ik je ook bij helpen met deze snelstartcursus, want ik geef je alle handvaten.
Handig he?

Dit zijn onderwerpen waar ik je in de Kick-start cursus mee kan helpen;

  1. Hoe zet je de klant op de eerste plek?

  2. Hoe zorg je ervoor dat diverse communicatiestromen op orde zijn?

  3. Hoe stel je concrete doelen voor de korte, midden en lange termijn?

  4. Hoe manage je je agenda op een efficiënte manier en hoe stel je de juiste prioriteiten?

  5. Hoe kun je je eigen grenzen (beter) leren bewaken?

Voor wie is deze cursus?

De cursus is met name bedoeld voor de onlangs gestarte, of startende ondernemer, met circa 0-3 jaar ondernemerservaring. Dit betekent echter niet dat deze cursus niet geschikt is voor ondernemers die al meer jaren aan ondernemerservaring hebben en graag hun bedrijf van binnen willen optimaliseren. Elke cursus wordt specifiek op jou afgestemd.

Deze cursus is niet leeftijdsgebonden. 

Duur & planning van de cursus
 

De cursus duurt in totaal 8 weken. Je start op het moment dat jij er klaar voor bent!
 

  • We starten in week 1 met een sessie van anderhalf uur waarin ik samen met jou doorneem hoe je jouw bedrijf op dit moment hebt ingericht op de eerdergenoemde onderdelen, waar jouw vragen liggen en wat jouw doelen zijn. Waar kan ik je mee helpen?

  • Aan het einde van deze sessie krijg je een werkboek naar keuze waarin je aan de hand van weekopdrachten zelf aan de slag gaat om eerdergenoemde onderwerpen te optimaliseren.

  • Na 2 weken plannen we een korte update en bespreken we de voortgang + is er een moment om hierover te sparren

  • Aan het einde van deze 8 weken vindt er nog een evaluatiemoment van 1 uur plaats.

Investering

Voor deze cursus betaal je slechts € 150,- euro!

Heb je na afloop van deze cursus behoefte aan een vervolg (bijvoorbeeld verdere diepgang), bel of mail gerust voor de mogelijkheden.

samenwerkende

NIEUW!

Reddende engel

WIlhelmien is mijn redder in nood. Dankzij haar kan ik mij nu gewoon bezig houden met mijn werk. Ik hoef niet meer om te kijken naar de planning en administratie, dit scheelt mij enorm veel tijd. Inhoudelijke vragen stuurt ze naar mij door en de rest filtert ze er zelf uit. Zo hou ik tijd over om áán mijn bedrijf in plaats van in mijn bedrijf te werken. Ze is super efficiënt, klantvriendelijk en punctueel en schept daardoor orde in mijn chaos! Ik kan iedereen een Virtueel Assistent als Wilhelmien aanraden!

Anne van Boxtel 

Het Zadelkompas

Laten we samenwerken! 

bottom of page