top of page

Einde jaar!

Wat een jaar hebben we beleeft! Een aantal dieptepunten maar ook veel mooie dingen zijn aan ons voorbijgegaan. We hebben allemaal te maken gehad met de Covid crisis die op dit moment weer opnieuw actueel omdat we nu wéér in een lockdown zitten. Het is voor de meesten een jaar geweest met vallen en opstaan. Onzekerheden, over hoe je je bedrijf verder moet doorzetten en welke manier het beste bij je past. We hebben allemaal moeten laten zien hoe flexibel we zijn en aanspraak moeten maken op onze creativiteit om te blijven werken. Gelukkig heb ik er qua werk als virtueel assistent niet veel last van gehad want ik werk immers al van huis uit. Ik heb dan ook enorme bewondering voor iedereen die tot het uiterste heeft moeten gaan om toch te blijven werken, op welke manier dan ook. Hoe je ook over het Covid beleid denkt, wat voor mening je hierover ook hebt, het punt is dat we er allemaal mee moeten dealen en met een positieve blik naar het nieuwe jaar moeten gaan kijken.


Als virtueel assistent heb ik een prima jaar gehad en ben ik blij met hoe alles is gegaan. Natuurlijk is er ook een wisseling van opdrachtgevers geweest. Beiden omdat ze alles nu zo geordend en gestroomlijnd hebben dat ze alle administratie nu weer zelf gaan doen. Deze opdrachtgevers sta ik natuurlijk nog steeds met raad en daad bij.

Vanaf januari begin ik dan ook als virtueel assistent voor twee nieuwe opdrachtgevers waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik hou van nieuwe uitdagingen en ben benieuwd hoe dit gaat lopen en ga vanaf januari dan ook graag voor hen van start. Verder ga ik als virtueel assistent ook aan een nieuwe uitdaging beginnen met een opdrachtgever waar ik al geruime tijd voor werk. Hoe dit zich gaat ontwikkelen is ontzettend spannend omdat het voor ons beiden nieuw terrein is en we het allebei nog moeten gaan verkennen. Wat we wel zeker weten is dat we er voor de volle 100% voor gaan onder het motto: Eén team, één taak!


Persoonlijk heb ik een prachtig jaar gehad. Binnen ons gezin hebben we Covid buiten de deur kunnen houden en zijn we allemaal nog gezond. Tegenwoordig is dat één van de belangrijkste dingen die er zijn. Maar de mooiste gebeurtenis van dit jaar was de geboorte van ons eerste kleinkind. Voor mijn gevoel ben ik dan ook de meest trotse oma die er rondloopt en geniet ik zoveel mogelijk van de kleine meid. Dit betekent ook dat ik vanaf september van dit jaar een dag minder ben gaan werken en dat bevalt mij ook heel goed. Even in het midden van de week de druk van de ketel en tijd voor mezelf maar vooral tijd voor die kleine meid.


Voor nu ga ik van de kerstsluiting genieten. Vanaf vandaag, 24 december t/m 2 januari ben ik als virtueel assistent even offline. Ik ga genieten van de kerstdagen met familie en vrienden en even tijd voor mezelf nemen. Ik kijk uit naar januari om weer aan het werk te gaan en hoop er weer minstens net zo’n mooi jaar van te maken als van 2021.


Ik wens jullie allemaal een prachtig, voorspoedig, succesvol maar vooral gezond 2022 toe!


Liefs Wilhelmien

Hippisch virtueel assistent

14 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια


bottom of page