top of page

Eindejaar Drukte!

Op dit moment staat de Kerstvakantie voor de deur en is het voor al mijn opdrachtgevers extra druk. Er moeten kerstkaarten verzonden worden, kerstacties bedacht worden, kerstpakketten moeten worden samengesteld en ook die moeten natuurlijk worden verzonden. Daarnaast willen ook hun klanten nog last minute afspraken inplannen zoals nog een extra controle voor het einde van het jaar. Ook hun leveranciers willen de orders graag voor het eind van het jaar verzonden hebben zodat ze bij de inventarisering minder werk hebben. Dit betekent dat er veel afleverafspraken gemaakt moeten worden en op dit soort momenten lijken de agenda’s van een aantal opdrachtgevers een Sudoku puzzel. Het lijkt wel of alles en iedereen in een stroomversnelling komt in de kerstperiode, maar uiteindelijk valt alles op zijn plek.

Voor mij betekent dit dat mijn mailboxen drukker zijn dan anders, de kantoorruimte vol ligt met kaarten, verzendstickers en staat mijn man bijna dagelijks aan het loket bij het postkantoor. Gelukkig is hij zo lief om dit soort dingen voor mij te doen zodat ik aan het werk kan blijven. Het is ook tijd om taken die zijn blijven liggen nu af te maken en om nieuwe dingen te bespreken en in gang te zetten. Opruimen wat van 2020 is en zoveel mogelijk met een schone lei beginnen in 2021 is het motto.

Genoeg te doen dus! Maar het blijft leuk.

Als ik persoonlijk terugkijk dan ben ik blij met het jaar 2020. Niet dat nou alles zo voor de wind is gegaan (ook gezien COVID-19 en de gevolgen dat mijn klanten niet altijd welkom waren op locatie), maar gewoon omdat ik terug kan kijken op een goed en succesvol jaar. Als ik kijk naar de opdrachtgevers waarvoor ik nu werk dan zijn het allemaal mensen met hart voor hun bedrijf die erg gedreven zijn. Voor zulke opdrachtgevers is het fijn om te werken, ze weten wat ze willen en hebben duidelijke doelen voor ogen. Zaak voor mij is om hun bij te houden, soms een stapje voor te zijn en te voorzien in de behoefte.

Lukt dat altijd? Nee, natuurlijk niet, dat kan ook niet, want hoe je ook probeert de opdrachtgever te volgen, je bent niet dezelfde persoon. Het belangrijkste is dat je op één lijn met ze zit. En gelukkig kan ik zeggen dat dat wel goed zit. Reden voor mij om ze ook te verwennen met iets leuks en te bedanken voor een fijne samenwerking.

Als ik vooruitkijk naar 2021 dan ga ik dat vol vertrouwen tegemoet. Er staan nieuwe uitdagingen op de planning voor een paar opdrachtgevers waarbij ik graag weer ondersteuning aanbied. En wie weet wat het jaar verder nog gaat brengen. Maar voor nu gaan we eerst de kerstdagen weer tegemoet en kijk ik uit naar een paar vrije en gezellige dagen met familie en ons gezin.

Ik wens iedereen Fijne Feestdagen en een goed, succesvol maar vooral gezond 2021.

Wilhelmien

www.wilhelmien-va.nl


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page