top of page

Met wie kan je sparren en je doelen bespreken, en wie helpt je daarbij?

Elke ZZP’er is zijn of haar bedrijf ooit begonnen met een bepaald doel voor ogen.

Dat doel kan zijn om je klanten blij te maken met de producten die je verkoopt of de diensten die je wil leveren. Je wil dát doen waar je goed in bent, waar je passie ligt en waar je voor hebt geleerd. Ongetwijfeld heb je er ook al eens aan gedacht dat je een bepaalde omzet zou willen halen. Misschien wil je wel een uitbreiding van je bedrijf of van je assortiment.

Iedereen heeft zich ook wel eens de vraag gesteld waar je over een paar jaar zou willen staan met je bedrijf of in je privéleven. Maar het één kan niet los gezien worden van het ander en heeft invloed op elkaar. Dat kan het lastig maken om de voorgenomen doelen te halen maar is zeker niet onmogelijk.

Inmiddels weten de meeste ZZP’ers wel dat er VA’s zijn die je kan inhuren om taken voor je doen. Hiermee koop je als het ware ‘’vrije tijd’’. Heb jij er al eens aan gedacht dat het samen met een VA wel eens makkelijker zou kunnen zijn om je doelen te verwezenlijken? Je kan jezelf immers niet opsplitsen of klonen en er zitten niet meer dan 24 uur in een dag.

Een VA inhuren om je bedrijf te laten groeien of een ander doel te behalen is een investering. Maar wel een investering die je dubbel en dwars terugverdient. Hoe? De tijd die je af kunt staan aan een VA, komt namelijk vrij. Wekelijks je planning en administratie bijwerken kost je alles bij elkaar al snel gemiddeld 5 uur. Stel je eens voor als je hier bijvoorbeeld 2 extra klanten of vrije tijd voor in de plaats kunt zetten? Je omzet groeit of je hebt tijd om de plannen die al zo lang hebt, maar niet kan uitwerken door tijdgebrek, weer gaan oppakken of uitvoeren.

Een VA is een eenmalige investering, een tijdelijke of een continue investering. Met een VA kan je makkelijk afspraken maken en deadlines bespreken. Zij kan je taken uit handen nemen omdat je er niet aan toe komt, maar zij kan je ook helpen om de doelen die je hebt gesteld voor ogen te houden als het even wat minder gaat je focus ergens anders op gericht is.

Je kan met een VA bespreken wat je doel is. Je kan met haar een target afspreken op korte en op lange termijn. Zíj kan je helpen om het doel voor ogen te houden en om dit samen met jou te realiseren. Samen bereik je meer dan alleen!

Wilhelmien VA

www.wilhelmien-va.nl
15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page